Spilleliste: 90s dance party

Den som påstår at det ikke rykker i både drøvel og dansefot når Captain Jack ljomer over anlegget, lyver. I hvert fall hvis vedkommende er født en gang mellom 1975 og 1990. Vår generasjon savner «Midt i smørøyet», «Portveien 2» og «Skulk». Alt var mye bedre før. Hvor ble det av Gro Harlem Brundtland, Grete Waitz og Helge Hammelow-Berg? Og hvorfor er grungen og platåskoene borte?

Fortvil ikke, 90-tallets beste låter finner du i Radiojentes egen dance party-spilleliste!

Helge Hammelow-Berg er glad for at han endelig fant den ultimate 90-talls spillelista.

90-talls festene har avløst 80-talls festene for lenge siden. Om få måneder arrangeres en 90-talls partyturne med flere av datidens største artister. 2011 er rett og slett høytid for nyere nostalgi!

Stygge klær er et lett å finne, men det finnes få samlealbum som inneholder alle de beste eurodance- og pophitsene. Hva het den låta igjen? Og hvor finner jeg den? Utfordringene står i kø når det skal arrangeres 90-talls fest. Denne 90-talls dance party-listen (lik den ovenfor) er laget i samarbeid med en kamerat. Her finner du blant annet:

 • Scatman John
 • 2 Unlimited
 • Aqua
 • Dr. Alban
 • E-Type
 • Infinity
 • 2 Brothers on the 4th Floor
 • Alice Deejay
 • Paradisio
 • Sash!

…og mange andre artister. Her er det musikk nok til en hel ukes 90-talls fest! Listen kommer til å oppdateres kontinuerlig. Spotify er dessverre noe mangelfull når det gjelder musikk fra denne epoken, så jeg har lagt ved noen musikkvideoer og lenker til viktige melodier som ikke er å finne på Spotify. Det blir ikke fest uten.

666 har også låter som Alarma og Paradox, vel verdt å sjekke ut.

Sjekk også ut Marky Mark – «Good Vibrations», Clubland – «Tell it to my heart», DJ Mendez – «Razor Tongue«, Modo – «Ein Zwei Polizei» og Eiffel 65 – «Blue da ba dee«. Det burde holde for en kveld i 90-tallets ånd.

PS: det kan hende det har sneket seg med noen få låter fra tidlig 2000-tall i spillelista, men det håper jeg dere overlever. God fest!

Helga, Helle og Ingvild vil gjerne på DIN fest.

Har du vært på 90-talls fest? Kommer du på noen flere godlåter?

(Dere må tro jeg er gal. Thrash metal i går og eurodance i dag. Hirr.)

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Musikk og konserter, Spillelister, Video og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

7 svar til Spilleliste: 90s dance party

 1. Tilbaketråkk: Dårlig gjennomført 90-tallsfest | Radiojente

 2. Tilbaketråkk: Dårlig gjennomført 90-tallsfest | Helle Stenkløv

 3. Psycho sier:

  Fantastisk liste :-D Noen låter i manko, men dem legger jeg inn selv (perioden 97-99)

 4. Psycho sier:

  smaken er som baken :-) Noen jeg kommer på i farta er: Sash (Mysterius times, Stay), Cher (Strong enough), kommer ikke utenom frøken Spears (Baby hit me one more time) og Christina Aguliera (Gennie in a bottle), E-type (here I go), Alexia (summer is crazy), U96 (das boot, heaven)……..

  Men listen din er et fantastisk utgangspunkt, og masse arbeid bak som har spart meg for mye leting :-) Hold meg oppdatert om du fikser på den ;-)

 5. Euro sier:

  Har noen sanger du kanskje kommer til å like då :)
  Future City -Only Love. E-motion- So in Love With You, Beatsystem- Lights of America
  Magic Affair – Omen 3, Da Blitz- Stay With Me. Kommer bare på de i farten no då, men kunne ha ramset opp en hele haug då :) Flott side- fortsett sånn :) Uansett hvor gamle sangene er kommer de alltid til å holdes i live :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s